Bentz Standbouw voor beurzen, interieurbouw, meubelbouw
Bentz heeft alle disciplines zelf in huis: het bouwen van stands, het ontwerpen van meubelen, het inrichten van allerlei interieurs en het realiseren van creatieve objekten.
21880
page-template-default,page,page-id-21880,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bentz Standbouw, interieurbouw & Objekten

Wij vertalen uw idee naar exceptioneel design

STANDBOUW

Bentz zorgt voor exclusieve stands die eruit springen op beurzen, waarbij de functionaliteit niet uit het oog verloren wordt. Wilt u zich onderscheiden als ondernemer met uw beurspresentatie? Wij weten precies hoe uw stand optimale exposure krijgt, en hoe uw bedrijf en producten het beste gepresenteerd kunnen worden.

INTERIEURBOUW

Voor ieder interieur een uitmuntende oplossing: dat biedt Bentz. Van complete interieurbouw tot losse projecten, wij verzorgen het gehele proces van idee tot uitwerking, productie en montage. Met onze ervaring, kennis en creativiteit bedenken wij voor ieder interieur passend design, aansluitend bij uw wensen en budget.

OBJEKTEN

Bij Bentz denken we graag in oplossingen en mogelijkheden. Vrijstaande elementen, bijzondere displays of gewaagde meubelstukken; geen enkel idee is te gek of onuitvoerbaar. Voor advies op maat, meedenken of het vertalen van uw idee in unieke ontwerpen kunt u gerust eens contact met ons opnemen.

OVER ONS

WIJ ZIJN BENTZ

Bentz is opgericht door Marco Bentvelzen, creatief bouwer en vakman. Zijn vorige bouwbedrijf heeft hij verkocht; het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Onder de naam Bentz realiseert Marco het design en de productie van standbouw, interieurbouw en objecten in allerlei soorten en maten.

 

Bentz heeft alle disciplines zelf in huis: het bouwen van stands, het ontwerpen van meubelen, het inrichten van allerlei interieurs en het realiseren van creatieve objecten. Klanten kunnen daardoor met elke wens en iedere opdracht bij Marco terecht. Van een complete kantoorinrichting met kantine en entree, tot bijzondere en effectieve stands van ruim 1000 m2. Kortom, voor een professioneel ontwerp en een volmaakte uitvoering neemt u gerust even contact op.    

Standbouw0

Interieurbouw0

Objekten0

PORTFOLIO

DIT HEBBEN WE AL GEMAAKT

Zoekt u meer dan een degelijke en functionele constructie? Wilt u vakmanschap, goed doordachte ontwerpen, de juiste prijs-kwaliteitverhoudingen en een uitstekende service? Bij Bentz gaan we alleen voor een perfecte uitvoering en het beste resultaat. Om een indicatie te krijgen van onze stijl en resultaten kunt u hieronder ons portfolio inzien.

Bank 11 meter lang
In Interieurbouw / Objekten
Natuurtop 2014
In Interieurbouw / Objekten
Presentatieruimte
In Interieurbouw / Objekten

NIEUWS

BERICHTEN VAN BENTZ

In de afgelopen jaren is Bentz betrokken geweest bij de meest uiteenlopende projecten. Hiervan houden wij u graag op de hoogte. Daarom kunt u hier alles lezen over onze creatieve uitspattingen en het laatste nieuws op het gebied van standbouw en interieurinrichting. Volg alle Bentz ontwikkelingen op de voet en laat u verleiden door onze creatieve denk- en werkwijze.